Typehusfirmaer

DESIGNA Erhverv og den sidste lille finish i køkkenet er vigtig for total oplevelsen for dine huskøbere. Hos DESIGNA Erhverv udvikler vi vores køkkener med tanke på såvel farver og materialer som form og funktion. Køkkenet er hjertet i en bolig, og et af de rum man opholder sig allermest i. Både når man er hjemme og sammen med venner og familie. Derfor er der i DESIGNA Erhvervs køkkener lagt stor vægt på design finish. Foruden æstetik har finishen altså også stor betydning for funktionalitet og holdbarhed. 
 

TRYGHED OG SERVICE

Tryghed er vigtigt, når det gælder købet af dit nye køkken. Derfor sørger vi gerne for opmåling, tegning, bestilling, levering og montering. DESIGNA Erhvervs personale er trænet i at sætte sig ind i dine ønsker, og vi guider dig ligeså meget du ønsker. Det giver dig ro til at koncentrere dig om de vigtige beslutninger.
 

NEMT AT VÆLGE RIGTIGT

Et stilsikkert sortiment, der mikser tidens trends med tidløse klassikere, gør det nemt at vælge rigtigt. Hos os møder I ingen fikse ideer eller lige lovligt smart design, som I hurtigt bliver trætte af. DESIGNA Erhverv er jeres garanti for køkkener, der holder sig moderne i mange år. Og som modstår hverdagens slid længe efter, I er begyndt at drømme om noget nyt.
 

SOLID KVALITET

DESIGNA Erhvervs køkkener skal kunne holde til det liv, køkkenet er en del af. DESIGNA Erhvervs spånplader består af 70% genbrug og vores ophængslister er ikke lavet af spånplade, men af fyrretræ. Desuden har DESIGNA Erhvervs skuffer 16mm bund. Det øger belastningsevnen og sikrer køkkenets holdbarhed i mange år.

 

Ceres Plaza

Levering og montering af inventar til lejlighedsbyggeri i Århus.

Bygherre: A. Enggaard
Sted: Århus
Antal boliger: 208
Varighed: 2017/2018

Dania kollegiet

Inventar til renovering af 197 kollegieværelser.

Bygherre: Kollegiekontoret Århus
Sted: Århus
Antal boliger: 197
Varighed: 2016

Frihavnstårnet

Special inventar til eksklusive ejerlejligheder i Københavns Nordhavn.

Bygherre: HHM A/S
Entreprenør: Boll+
Sted: København
Antal boliger: 78
Varighed: 2016-2017