Bygherre & Entreprenører

Hos DESIGNA Erhverv har vi mange års erfaringer med større og mindre byggeprojekter. Vores erhvervskonsulenter arbejder hver dag med forskellige projekttyper. For at skabe succes med dit projekt, er det vigtigt at have en erfaren og kompetent konsulent, som hele tiden arbejder med at finde de bedste løsninger, til den bedste pris til lige netop dit projekt. Lad os gøre hvad vi er bedst til, så kan du koncentrere dig, om de vigtige beslutninger. Brug os og vores viden til din fordel, så vi sammen kan fuldende et succesfuldt projekt.
 

ET BREDT OG STILSIKKERT SORTIMENT

Hos DESIGNA får I adgang til et stilsikkert sortiment, der mikser tidens trends med tidløse klassikere, der gør det nemt at vælge rigtigt. Hos os møder I ingen fikse ideer eller lige lovligt smart design, som I og jeres lejere hurtigt bliver trætte af. Designa er jeres garanti for køkkener, der holder sig moderne i mange år.
 

DANSK DESIGN OG HÅNDVÆRK

DESIGNA har mere end 25 års erfaring med at skabe og producere dansk møbelkvalitet. Vi ved hvad moderne mennesker drømmer om, og hvilke krav de stiller. Hos os får I køkken, bad og garderobe skabt til netop jeres behov. Leverum der ganske enkelt mærkes helt rigtige, fordi de svinger i takt med jeres måde at leve livet på.
 

GARANTI FOR DAGLIG GLÆDE

Alle vores produkter er naturligvis dækket af de almindelige reklamationsregler, men hos DESIGNA lægger vi stor vægt på kundernes tryghed – også efter køkkenet er taget i brug.

 

Ceres Plaza

Levering og montering af inventar til lejlighedsbyggeri i Århus.

Bygherre: A. Enggaard
Sted: Århus
Antal boliger: 208
Varighed: 2017/2018

Dania kollegiet

Inventar til renovering af 197 kollegieværelser.

Bygherre: Kollegiekontoret Århus
Sted: Århus
Antal boliger: 197
Varighed: 2016

Frihavnstårnet

Special inventar til eksklusive ejerlejligheder i Københavns Nordhavn.

Bygherre: HHM A/S
Entreprenør: Boll+
Sted: København
Antal boliger: 78
Varighed: 2016-2017