Boligforeninger

DESIGNA Erhverv har erfaringer med alt fra renovering og modernisering til opførsel af nye boligkomplekser. Uanset omfanget af opgaven, så forstår vi vigtigheden af at inddrage beboerne og give dem en god service. Det skaber tryghed – både for jer og jeres kunder.

Hos DESIGNA Erhverv får I én fast kontaktperson tilknyttet, som vil indgå i en tæt dialog og samarbejde med jer, så vi kan lære jer, og jeres behov at kende. Ligeledes vil vores kontaktperson stå til rådighed for beboerne med information og svar på eventuelle spørgsmål. 
 

SPECIALLØSNINGER EFTER ØNSKE

Hos DESIGNA Erhverv behøver I ikke tænke i standardløsninger. Vi laver også specielløsninger tilpasset de individuelle behov. 
 

I BESTEMMER SELV PRISEN OG LEVERING

Om i ønsker køkkenet leveret usamlet, samlet eller som hovedentreprise, hvor vi står for alt – det er op til jer. Vi tilpasser os, så det matcher netop jeres behov og ønsker til et samarbejde.
 

OPMÅLING OG INDRETNING ER MED I PRISEN

Vi måler op til jeres nye køkken og designer det uden at lægge en øre til prisen. I kan afprøve alle jeres ideer sammen med vores køkkenkonsulenter og behøver ikke kigge på uret undervejs. Vi giver os god tid og sikrer at I får det køkken, som både matcher jeres og jeres beboers behov.
 

I FÅR INTEGRERET SOFT-CLOSE I ALLE SKABE UDEN MERPRIS

I alle vores skabe får I integreret Soft-Close som standard uden merpris. Der kan ligeledes fås Soft-Close til skufferne, hvis I ønsker dette.

 

Ceres Plaza

Levering og montering af inventar til lejlighedsbyggeri i Århus.

Bygherre: A. Enggaard
Sted: Århus
Antal boliger: 208
Varighed: 2017/2018

Dania kollegiet

Inventar til renovering af 197 kollegieværelser.

Bygherre: Kollegiekontoret Århus
Sted: Århus
Antal boliger: 197
Varighed: 2016

Frihavnstårnet

Special inventar til eksklusive ejerlejligheder i Københavns Nordhavn.

Bygherre: HHM A/S
Entreprenør: Boll+
Sted: København
Antal boliger: 78
Varighed: 2016-2017