Hvem er vi?

DESIGNA Erhverv består af et lille team af dygtige branchefolk, der har mange års erfaring i servicering af det professionelle segment. Vores dagligdag består udelukkende af opgaver, som er i direkte tilknytning til forskellige samarbejdspartnere. Det betyder at vi har den fornødne rutine og ekspertise til hele tiden, at opfylde Jeres ønsker, krav og behov.

DESIGNA Erhverv er også kendetegnet ved, at have markedets bedste produktprogram, med elementer der har kraftige runde kanter. De er ikke bare elegante, at se på og bløde at røre ved, de rummer også en lang række praktiske fordele, som f.eks. ekstra lang holdbarhed. Designa har fugt-testet kanterne, og sammenlignet dem med almindelige melaminkanter. De runde kanter viser sig her, at være fem til seks gange mere bestandige end almindelige melaminkanter.

DESIGNA Erhverv anvender specialudviklet branche-software af typen ’’Compusoft – Winner’’ til planlægning og styring af opgaver. Underentreprenører anvendes som udførende i forbindelse med montage-opgaver indenfor køkken-, bad-, og garderobeskabsleverancer. Underentreprenørerne er på forhånd udvalgt og testet, således de modsvarer såvel entreprenørers, samt egne krav til rettidige og veludførte arbejder i.h.t. opgavespecifikke beskrivelser.  

DESIGNA er i dag, Danmarks største privatejede køkkenvirksomhed, beliggende i Kjellerup.