Designa garantier

 

DANSK HÅNDVÆRK OG KVALITET
DESIGNA er landets eneste 100% danskejede køkkenproducent. Vi har mere end 20 års erfaring med produktion af møbler, så vi ved at håndværket, kvaliteten og den endelige finish, er af aller højeste betydning. 

På samtlige af vores produkter foretages løbende meget grundige og omfattende kvalitets tests.
Det gør vi for at sikre, at vi hele tiden leverer et produkt i fineste kvalitet.
 

MILJØET
Alle de spånplader, vi bruger til skabe, skuffer og skydedøre, er lavet i Danmark af genbrugstræ. DESIGNA var desuden først med FSC-certificerede låger og tilbyder i dag både låger og bordplader med FSC-ertificering. Det garanterer, at træet er fældet med omtanke for dyr, natur og mennesker.
 

HVAD DÆKKER GARANTIEN – OG HVOR LÆNGE GÆLDER DEN?
Alle vores produkter er naturligvis dækket af de almindelige reklamationsregler, men hos DESIGNA lægger vi stor vægt på kundernes tryghed – også efter køkkenet er taget i brug. Så du får 25 års garanti på skuffer, skinner og hængsler – samt alle bevægelige dele. 10 år på skabe og låger, og 5 år på bordplader. Men vi tror ikke, du får brug for den…

Garantien gælder for varer købt efter 1. januar 2014.


 

REKLAMATIONSRET
Du har reklamationsret på stort set alle varer købt hos DESIGNA Erhverv. Hvis et af vores produkter går i stykker, og det er omfattet af garantien, skal du henvende dig i butikken du har handlet med. Du skal medbringe din kvittering som dokumentation for, at varen er købt hos DESIGNA Erhverv. Vi undersøger varen og afgør, om den er dækket af garantien. Er den det, erstatter vi den med en ny eller udbedrer fejlen. DESIGNA Erhverv afholder alle omkostninger til nyt produkt og afsendelse af dette.

Der ydes ikke kompensation for evt. omkostninger til montage eller andre følgeomkostninger. DESIGNA Erhvervbetaler naturligvis ikke udgifter til reparationsarbejde, som er foranlediget af kunden selv, uden forudgående skriftlig aftale. Hvis produktet er udgået fra DESIGNAs sortiment, leverer vi et passende erstatningsprodukt.
 

BETINGELSER
Garantien gælder kun, hvis produkterne udelukkende har været brugt til privat brug, og uden ændringer af nogen art. Garantien dækker ikke, hvis produkterne har været opbevaret, monteret eller samlet forkert. 
Garantien omfatter ikke almindelig slidtage, ridser, skæremærker, eller skader opstået ved brug af forkerte rengøringsmidler eller -metoder.

DESIGNA ANSVARLIGHED/FSC

    

 

 

 

 

FSC® GIVER JER TRÆ MED GOD SAMVITTIGHED
FSC er en international mærkeordning af træ og papir, der sikrer skovdrift med omtanke for dyr, natur og mennesker.

Alle typer skov kan FSC-certificeres. Både nordiske nåleskove, tropiske regnskove og plantager. Dele af skoven fredes helt, så truede dyr og planter sikres. Oprindelige folkeslag som indianere og samer sikres ret til at bruge skoven. Hvis de har hellige steder i skoven, friholdes disse for fældning.

Der fældes ikke mere træ, end skoven selv kan reproducere. Lokalbefolkningen får glæde af indtægterne fra skoven, og der bruges lokal arbejdskraft. Lokale arbejdere uddannes, får sikkerhedsudstyr og en løn, de kan leve af. Alt træ kan spores tilbage til skoven. Alle led mellem skoven og dig certificeres, uanset hvor mange led der er. Det er din garanti for, at du kan købe træ med god samvittighed. 

DESIGNA Erhverv tilbyder et bredt udvalg af FSC-certificerede låger og bordplader. Se lågeoversigten her.