Hvorfor Designa?

KØKKENER EFTER JERES ØNSKER
Vi fremstiller køkken, bad og garderobe helt efter jeres ønsker.

OPMÅLING OG INDRETNING ER MED I PRISEN
Vi måler op til jeres nye køkken og designer det uden at lægge en øre til prisen. I kan afprøve alle jeres ideer sammen med vores køkkenkonsulenter og behøver ikke kigge på uret undervejs. Vi giver os god tid. Hos DESIGNA Erhverv er vi først tilfredse, når I får det køkken, I drømmer om.

NEMT AT VÆLGE RIGTIGT
Et stilsikkert sortiment, der mikser tidens trends med tidløse klassikere, gør det nemt at vælge rigtigt. Hos os møder I ingen fikse ideer eller lige lovligt smart design, som I hurtigt bliver trætte af. DESIGNA er jeres garanti for køkkener, der holder sig moderne i mange år. Og som modstår hverdagens slid længe efter, I er begyndt at drømme om noget nyt.

DANSK DESIGN OG HÅNDVÆRK
DESIGNA har mere end 25 års erfaring med at skabe og producere dansk møbelkvalitet. Vi ved hvad moderne mennesker drømmer om, og hvilke krav de stiller. Hos os får I køkken, bad og garderobe skabt til netop jeres behov. Leverum der ganske enkelt mærkes helt rigtige, fordi de svinger i takt med jeres måde at leve livet på.

GARANTI FOR DAGLIG GLÆDE
Alle vores produkter er naturligvis dækket af de almindelige reklamationsregler, men hos DESIGNA lægger vi stor vægt på kundernes tryghed – også efter køkkenet er taget i brug.